« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt een afspraak maken

Online via MijnGezondheid.net met uw DigiD (in combinatie met smsfunctie of de Digid-app.) (Zie ook onderstaand informatiefilmpje MijnGezondheid.net; afspraak maken) Ook is het mogelijk om via deze website een vraag te stellen via E-consult. 

Telefonisch via de assistente bel (0527)247024 bij voorkeur tussen 08.00 en 10.00 uur

Bij het telefonisch maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Belt u de praktijk op werkdagen zo mogelijk voor 10.00 uur voor het maken van een afspraak.